X3 Solar Energy

Zonwering

De zon schijnt voor iedereen, maar niet iedereen benut deze kracht optimaal. Bij X3 Solar Energy combineren we technische expertise met passie voor groene energie. Laat ons jou helpen om zonne-energie op de beste manier in jouw leven te integreren.

X3 Solar Energy

Jouw zonne-avontuur begint hier

Zonnepanelen plaatsen is meer dan alleen wat panelen op een dak leggen. Het is een investering in een duurzamere toekomst en een stap naar lagere energierekeningen. Ons team zorgt voor een naadloze integratie, van het eerste advies tot de daadwerkelijke installatie. Laat de zon voor jou werken!

Deze dienst hebben ze bij mij erg goed uitgevoerd!

X3 Solar Energy

Kwaliteit en gemak

Jouw comfort staat centraal. Ons team neemt alle zorgen uit handen: van een vlekkeloze installatie tot eenvoudige bediening. Zorgeloos monitoren? Ons systeem houdt alles voor je bij. En het beste? We zorgen voor een oplossing die past bij jouw budget, zonder in te leveren op kwaliteit.

Wat ze over ons zeggen!

Betrouwbare Service!

Van offerte tot installatie, alles verliep soepel. Dit bedrijf verstaat zijn vak. Aanrader voor iedereen die zonnepanelen overweegt.

SunnyRooftops BV
Duidelijke Communicatie!

Vanaf het eerste contact duidelijke informatie en updates over de voortgang. Installatie verliep prima, alleen een klein technisch dingetje.

Stefan Groen
recenties
Duurzaamheid voorop!

Dankzij de nieuwe zonnepanelen dragen we bij aan een beter milieu. Installateurs waren vriendelijk en gaven duidelijke instructies.

Petra de Jong

Hoe wij te werk gaan

Oriëntatie & Advies

Voordat we de zonnepanelen installeren bekijken we alleereerst jouw situatie. Tijdens een oriënterend gesprek geven we graag inzicht in onze processen processen en mogelijkheden.

Acceptatie offerte + voorbereiding

Heb je de offerte geaccepteerd? Dan gaan we voor je aan de slag. Alleen ter plekke kunnen we precies zien wat de mogelijkheden bij jou thuis zijn. A.d.h.v. onze bevindingen treffen we een voorbereiding op maat.

De Installatie

Op de geplande dag komen onze monteurs de zonnepanelen plaatsen. Ze monteren de zonnepanelen op de onderconstructies en zorgen ervoor dat alle bedrading netjes is weggewerkt. Ook stellen ze alles netjes af zodat de zonnepanelen strak naast elkaar liggen. Na het plaatsen van de panelen gaat de electrieen aan de slag. Deze is verantwoordelijk voor de omvormers en meterkast.

Na de installatie

Nu de zonnepanelen zijn geinsalleerd is het fijn om te weten wat deze opleverne. De meeste omvormers hebben een applicatie voor mobiel gebruik. Daarop kun je heel makkelijk monitoren wat de opbrengst is. Onze binnendienst richt de monitoring van het systeem in, je ontvangt daarna de inloggevens en kunt zelf aan de slag. We leggen je het gebruik van de app graag uit.

Zonnepanelen laten plaatsen, upgraden, onderhoud

Zonnepanelen laten plaatsen

Klaar voor de switch?

Zet vandaag nog de stap naar een duurzamere toekomst en lagere energierekeningen. Waarom wachten als de zon elke dag voor jou schijnt? Vraag nu je offerte aan en ontdek hoe eenvoudig de overstap kan zijn.

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Zonnepanelen vereisen over het algemeen minimaal onderhoud. Je moet ze regelmatig inspecteren op vuil, stof of bladeren en ze schoonmaken indien nodig. Schoonmaken kan worden gedaan met een zachte borstel en zuiver water. Zorg ervoor dat er geen schaduw op de panelen valt, omdat dit de efficiëntie kan verminderen. Het is ook raadzaam om de elektrische bekabeling en omvormer regelmatig te controleren.

X3SolarEnergy_HousePlant

Zonnepanelen hebben doorgaans een levensduur van 25 tot 30 jaar of zelfs langer. Afhankelijk van het merk dat u kiest bieden fabrikanten vaak garanties die minimaal 25 jaar op de prestaties van de panelen liggen. Gedurende deze tijd zullen de panelen geleidelijk aan efficiëntie verliezen, maar ze blijven nog steeds elektriciteit produceren na hun levensduur.

X3SolarEnergy_HousePlant

Salderen is het proces waarbij de elektriciteit die je zonnepanelen produceren en die niet direct wordt verbruikt, wordt teruggevoerd naar het elektriciteitsnet. Deze teruggeleverde elektriciteit wordt afgetrokken van je elektriciteitsrekening, wat betekent dat je alleen betaalt voor het nettoverbruik (verbruik minus teruglevering).

X3SolarEnergy_HousePlant

Hoe kunnen wij helpen?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
X3 Solar Energy - Zonnepanelen hulp nodig?