X3 Solar Energy

Over ons

Bij X3 Solar Energy schijnt de zon altijd. Onze wortels zijn diep verankerd in een passie voor duurzaamheid en klanttevredenheid. Van het intrigerende verhaal achter onze oprichting tot de gedreven professionals in ons team en de erkenning via onze certificaten – we zijn er trots op om samen een stralende toekomst te creëren.

Project starten

x3 Solar Energy

Wie zijn wij?

X3 Solar Energy is niet zomaar ontstaan. Voortbouwend op de kracht en expertise van X3 Aluminium, hebben we onze liefde voor innovatie en duurzaamheid uitgebreid naar de wereld van zonne-energie. We bundelen kennis, ervaring en passie om elk project tot een succes te maken.

Uitbreiding van onze passie

X3 Solar Energy

Wist je dat we…

Naar 9 aluminium beurzen gaan paar jaar?

Ook producent in aluminium zijn

BHV, VCA Vol, Scope 12 en InstallQ gecertificeerd zijn

X3SolarEnergy_LookAtThis
Geld besparen

X3 Solar Energy

Ons team

Achter elk zonnepaneel staat een team van gedreven professionals. Onze experts, met een hart voor duurzaamheid, zetten zich elke dag in om de belofte van X3 Solar Energy waar te maken. Van technische specialisten tot klantenservice: wij staan voor je klaar.

Certificeringen

logos-sciosscope

Scope 12

Scope 12 is een complete inspectie van de zonnestroominstallatie. De inspectieregeling is in 2019 in het leven geroepen door aanhoudende problemen met de kwaliteit van zonnepaneelinstallaties.

X3-Solary-Energy-Certificering-Install-Q-Logo-Transparant

InstallQ

Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ

logo-vca

VCA

Zonnepanelen kunnen de waarde van uw woning verhogen, wat een aantrekkelijk verkoopargument kan zijn voor potentiële kopers.

Wat ze over ons zeggen!

Betrouwbare Service!

Van offerte tot installatie, alles verliep soepel. Dit bedrijf verstaat zijn vak. Aanrader voor iedereen die zonnepanelen overweegt.

SunnyRooftops BV
Duidelijke Communicatie!

Vanaf het eerste contact duidelijke informatie en updates over de voortgang. Installatie verliep prima, alleen een klein technisch dingetje.

Stefan Groen
recenties
Duurzaamheid voorop!

Dankzij de nieuwe zonnepanelen dragen we bij aan een beter milieu. Installateurs waren vriendelijk en gaven duidelijke instructies.

Petra de Jong

Hoe kunnen wij helpen?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
X3 Solar Energy - Zonnepanelen hulp nodig?